Ivana Kavková, MBA a Zdenka Žádníková
1. 12. 2021

Vánoční soutěž s Daruj zázrak o proměnu image

Velice si vážíme toho, že díky dobrým skutkům mladých žen, které se rozhodnou stát se dárkyněmi vajíček, můžeme pomáhat plnit rodinám sny o vytouženém dítěti. Proto bychom rádi v čase vánočním odměnili ty z vás, kteří se rozhodnou pomoci anebo pravidelně pomáhají a jejichž
příběhy jsou jen dalším krásným důkazem toho, že dobří lidé existují.

Možná pomáháte pejskům v útulku, pomáháte starým lidem s nákupem a nebo třeba přispíváte finančně na různé charitativní projekty. Pojďme si sdílením těchto příběhů udělat hezčí prosinec. A dobré skutky mají být odměněny! Proto jsme pro Vás přichystali soutěž! :-)

A protože každá žena chce být krásná, soutěžíme o Velkou proměnu image v hodnotě 4 500 Kč v salonu BEAUTYSHAPE Praha, která zahrnuje barvovou typologii, konzultaci s vizážistkou, změnu účesu a líčení v salónu. Dalších 20 vylosovaných z vás získá vánoční balíček Daruj zázrak s balzámem na rty. Soutěž končí v pátek 17.12.2021.

Staňte se fanynkou naší stránky na Facebooku a Instagramu a napište nám do komentáře, jaký dobrý skutek jste udělala vy, nebo jak byste si přála pomáhat a označte svou kamarádku, kterou byste také ráda inspirovala.

Ze všech zveřejněných příspěvků budeme 17.12. losovat výherce a nejlepší příběhy budeme sdílet na našem profilu a blogu.

Klinika GENNET, která projekt Daruj zázrak zaštituje dlouhodobě pomáhá také - dlouhodobě podporujeme Nadační fond Zdeňky Žádníkové a benefiční akce Klubu cystické fibrózy. Jelikož je to ale soutěž o jednotlivcích, tak jsme poprosili generální ředitelku společnosti GENNET Ivanu Kavkovkou, aby s námi sdílela příběh, jak pomáhá ona.

"Pomáhat druhým a potřebným je přirozená lidská vlastnost. Zejména o Vánocích se snažíme myslet na druhé, kteří třeba nemají to štěstí, že mohou trávit svátky se svou rodinou.

Já jsem se letos před Vánoci rozhodla podpořit projekt, který funguje již několik let a každoročně mě dojímá. Jsou to Ježíškova vnoučata, která organizuje Český rozhlas. Do projektu jsou zapojeny domy seniorů. Jednotliví senioři zde vyslovují svá přání a lidé si tak mohou vybrat konkrétního dědečka nebo babičku, kterého obdarují. Na větší dary se dá přispět finanční částkou.

Budu moc ráda, pokud se s námi podělíte o Váš dobrý předvánoční skutek, kterým někomu uděláte radost a učiníte ho na vánoční svátky šťastným."

Ivana Kavková, MBA
generální ředitelka GENNET